Bemutatkozás

Schin Henriett vagyok regisztrált mérlegképes könyvelő, közgazdász. Vállalkozóvá válásom előtt 16 évet dolgoztam alkalmazottként milliárdos forgalmú, milliós beruházásokat, közbeszerzéseket megvalósító cégnél, ahol nemcsak egy cég, hanem több cégből álló cégcsoport könyvelésében vettem részt. Ez idő alatt számos NAV és hatósági ellenőrzésen vettem részt. Naprakész adózási, számviteli ismereteim érdekében számos szakmai továbbképzésen, konferencián veszek részt.

Vállalkozásomat azzal a céllal hoztam létre, hogy előnyös áron, kis- és középvállalkozások, egyéni vállalkozók részére minden részletre kiterjedő számviteli szolgáltatást (könyvelést, bérszámfejtést, tanácsadást, szabályzatok elkészítését) nyújtsak magas szakmai színvonalon, hogy ügyfeleim személyre szabott tájékoztatást kapjanak a várható változásokról a szakzsargon mellőzésével, így teljes figyelmüket a vállalkozásuknak szentelhessék.

Manapság nagyon fontos a megfelelő szakmai háttér választása vállalkozása könyvvezetéséhez, mivel a helyes gazdasági döntések meghozatalához elengedhetetlen a naprakész és pontos információ. A folyamatosan változó jogszabályi környezet szükségessé teszi jól felkészült és nagy tapasztalattal rendelkező szakember közreműködését; az adótervezés és adóoptimalizálás lényeges szempont az üzleti döntések meghozatalában. Én abban segítek, hogy vállalkozása a számvitel, adózás és foglalkoztatás területén a törvényeknek megfelelően működjön.

Könyvelőt bármikor válthat, nemcsak év végén!

Önnek megérné váltani? Forduljon hozzám bizalommal! Előzetes időpontegyeztetés után várom Önt  Pécelen vagy Budapesten a XVII. kerületi irodában.

3

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.